Alistair Overeem maakt Rico Verhoeven belachelijk: 'Hij heeft zichzelf voor schut gezet'

Alistair Overeem maakt Rico Verhoeven belachelijk: 'Hij heeft zichzelf voor schut gezet'

Alistair Overeem was de grote winnaar van GLORY: Collision 4, het kickboksevenement dat zaterdagavond plaatsvond in de GelreDome in Arnhem. Na zijn wedstrijd tegen Badr Hari was er een opvallend moment met Rico Verhoeven. Daar is Overeem duidelijk over: "Rico heeft zichzelf voor schut gezet."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Alistair Overeem</em> maakt Rico Verhoeven belachelijk: 'Hij heeft zichzelf voor schut gezet' Alistair Overeem was de grote winnaar van GLORY: Collision 4, het kickboksevenement dat zaterdagavond plaatsvond in de GelreDome in Arnhem. Na zijn wedstrijd tegen Badr Hari was er een opvallend moment met Rico Verhoeven. Daar is Overeem duidelijk over: "Rico heeft zichzelf voor schut gezet." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. Ruzie zoekenIn de ogen van Overeem kwam Verhoeven de ring in om een beetje ruzie te zoeken, maar hij wist dat Verhoeven nooit zou gaan slaan: "Daar is hij veel te lief voor." Er ontstond wel wat onenigheid in de ring, maar dat was snel verholpen. Humberto Tan komt maar tot één conclusie: "Jullie zijn allebei acteurs!" Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Alistair Overeem maakt Rico Verhoeven belachelijk: 'Hij heeft zichzelf voor schut gezet'

Ruzie zoeken
In de ogen van Overeem kwam Verhoeven de ring in om een beetje ruzie te zoeken, maar hij wist dat Verhoeven nooit zou gaan slaan: "Daar is hij veel te lief voor." Er ontstond wel wat onenigheid in de ring, maar dat was snel verholpen. Humberto Tan komt maar tot één conclusie: "Jullie zijn allebei acteurs!"

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's