Speciale uitzending I Want Your Song 29 oktober: Mart Hoogkamer zoekt WK-hit

Speciale uitzending I Want Your Song 29 oktober: Mart Hoogkamer zoekt WK-hit

Op 29 oktober kun je bij SBS6 kijken naar een speciale uitzending van I Want Your Song. Mart Hoogkamer is de hoofdgast, en hij is op zoek naar een speciaal nummer. De volkszanger wil namelijk een WK-hit scoren. Singer-songwriters laten horen wat zij voor liedje hebben geschreven, en dan gaat niet Mart zelf maar de kijker kiezen. "U bepaalt wat voor liedje ik mag gaan zingen en wat mijn nieuwe single wordt", zegt Mart.

Bekijk de aankondiging van Mart Hoogkamer voor I Want Your Song hieronder.

De special van I Want Your Song is zaterdag 29 oktober live om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Speciale uitzending <em>I Want Your Song</em> 29 oktober: Mart Hoogkamer zoekt WK-hit Op 29 oktober kun je bij SBS6 kijken naar een speciale uitzending van I Want Your Song. Mart Hoogkamer is de hoofdgast, en hij is op zoek naar een speciaal nummer. De volkszanger wil namelijk een WK-hit scoren. Singer-songwriters laten horen wat zij voor liedje hebben geschreven, en dan gaat niet Mart zelf maar de kijker kiezen. "U bepaalt wat voor liedje ik mag gaan zingen en wat mijn nieuwe single wordt", zegt Mart. Bekijk de aankondiging van Mart Hoogkamer voor I Want Your Song hieronder. De special van I Want Your Song is zaterdag 29 oktober live om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. I Want Your Song gemist? Mart Hoogkamer zingt het winnende lied 'Diamant' Bekijk deze video » I Want Your Song: Simon is dolenthousiast over 'vibe en aura' van songwriter Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV