Chantal Janzen leert grunten in Holland's Got Talent: ‘Moet nu naar het toilet’

Chantal Janzen leert grunten in Holland's Got Talent: ‘Moet nu naar het toilet’

In Holland's Got Talent: Het Kleine Talent gaan de juryleden en presentatoren van Holland's Got Talent een bijzondere uitdaging aan. Ze doen hun uiterste best om het talent van een iemand uit het publiek zo goed mogelijk na te doen. Chantal Janzen leert van Nova hoe ze moet grunten, ze moet onder meer net doen alsof ze aan het poepen is. Na de gruntsessie bekent Chantal dat ze ook daadwerkelijk ontzettend naar het toilet moet…

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Chantal Janzen leert grunten in <em>Holland's Got Talent</em>: ‘Moet nu naar het toilet’ In Holland's Got Talent: Het Kleine Talent gaan de juryleden en presentatoren van Holland's Got Talent een bijzondere uitdaging aan. Ze doen hun uiterste best om het talent van een iemand uit het publiek zo goed mogelijk na te doen. Chantal Janzen leert van Nova hoe ze moet grunten, ze moet onder meer net doen alsof ze aan het poepen is. Na de gruntsessie bekent Chantal dat ze ook daadwerkelijk ontzettend naar het toilet moet… Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Holland's Got Talent: Lisette Brillemans is terug én krijgt GOLDEN BUZZER (video) Bekijk deze video » Geweldige auditie Holland's Got Talent: Dagmar blaast jury omver met Creep (video) Bekijk deze video »
TV :
Chantal Janzen leert grunten in Holland's Got Talent: ‘Moet nu naar het toilet’

Actuele video's

Meer actuele video's