Video: Heleen van Royen scheurt over het water met een boot

Video: Heleen van Royen scheurt over het water met een boot

Maandag 10 oktober 2022 om 15:53

Heleen van Royen is heerlijk vakantie aan het vieren op Kreta, en de schrijfster heeft het duidelijk naar haar zin. Ze plaatst een video op social media waarop te zien is dat ze met een boot over het water scheurt, samen met haar geliefde Bart Meeldijk. Ze noemt het zelf een ‘bumpy ride’.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Heleen van Royen</em> scheurt over het water met een boot Heleen van Royen is heerlijk vakantie aan het vieren op Kreta, en de schrijfster heeft het duidelijk naar haar zin. Ze plaatst een video op social media waarop te zien is dat ze met een boot over het water scheurt, samen met haar geliefde Bart Meeldijk. Ze noemt het zelf een ‘bumpy ride’. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Schiphol maandag: opnieuw lange rijen, ondervond ook Heleen van Royen (video) Bekijk deze video » Heleen van Royen onthult outfit in Heb ik wat van je aan?: ‘Superkut om te kiezen’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's