Openhartige Wim Kieft in Veronica Offside: "Moest boeken verkopen om schulden af te lossen"

Openhartige Wim Kieft in Veronica Offside: "Moest boeken verkopen om schulden af te lossen"

Dinsdag 11 oktober 2022 om 09:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Openhartige <em>Wim Kieft</em> in <em>Veronica Offside</em>: &quot;Moest boeken verkopen om schulden af te lossen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 10 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Veronica Offside-tafelgenoten Dick Advocaat en Andy van der Meijde zijn onder de indruk van de openhartigheid van Wim Kieft. Die heeft de vuile was flink buiten gehangen in de boeken Kieft en Wim Kieft - De terugkeer, beide geschreven door Michel van Egmond. Maandagavond vertelde Kieft in de voetbaltalkshow opnieuw openhartig over zijn verleden. "Ik moest boeken verkopen om mijn schulden af te lossen," aldus de voormalige topvoetballer. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Veronica Offside-tafelgenoten Dick Advocaat en Andy van der Meijde zijn onder de indruk van de openhartigheid van Wim Kieft. Die heeft de vuile was flink buiten gehangen in de boeken Kieft en Wim Kieft - De terugkeer, beide geschreven door Michel van Egmond. Maandagavond vertelde Kieft in de voetbaltalkshow opnieuw openhartig over zijn verleden. "Ik moest boeken verkopen om mijn schulden af te lossen," aldus de voormalige topvoetballer.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's