Kickboksers in Khalid & Sophie over Badr Hari: 'Hij is een voorbeeld voor velen'

Kickboksers in Khalid & Sophie over Badr Hari: 'Hij is een voorbeeld voor velen'

Dinsdag 11 oktober 2022 om 19:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Kickboksers in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over Badr Hari: 'Hij is een voorbeeld voor velen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Badr Hari verloor dit weekend voor de zevende keer op rij een wedstrijd. Daarna vertelde hij dat hij overweegt te stoppen met vechten. Aan tafel bij Khalid & Sophie zaten vanavond kickboksers Imad Hadar, Tyjani Beztati en Ilias Ennahachi, die allemaal tegen Hari opkijken. 'Hij is een voorbeeld voor velen.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kickboksers in Khalid & Sophie over Badr Hari: 'Hij is een voorbeeld voor velen'

Badr Hari verloor dit weekend voor de zevende keer op rij een wedstrijd. Daarna vertelde hij dat hij overweegt te stoppen met vechten. Aan tafel bij Khalid & Sophie zaten vanavond kickboksers Imad Hadar, Tyjani Beztati en Ilias Ennahachi, die allemaal tegen Hari opkijken. 'Hij is een voorbeeld voor velen.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's