Is Johan Derksen bang voor Badr Hari? 'Is een fijne jongen, toch...'

Is Johan Derksen bang voor Badr Hari? 'Is een fijne jongen, toch...'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Is <em>Johan Derksen</em> bang voor <em>Badr Hari</em>? 'Is een fijne jongen, toch...' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Professionele kickboksers kun je maar beter te vriend houden. Daar is Wilfred Genee ook achter gekomen, want na een kritisch interview met Rico Verhoeven stond die opeens vlak voor zijn neus bij de Formule 1 GP van Zandvoort. Zelfs het zoontje van Genee was onder de indruk: "Niet aan mijn vader komen!" Uit angst (?) zegt Johan Derksen dus ook maar dat Badr Hari ook 'een fijne jongen' is, hoewel sommige nieuwsberichten een heel ander verhaal vertellen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Professionele kickboksers kun je maar beter te vriend houden. Daar is Wilfred Genee ook achter gekomen, want na een kritisch interview met Rico Verhoeven stond die opeens vlak voor zijn neus bij de Formule 1 GP van Zandvoort. Zelfs het zoontje van Genee was onder de indruk: "Niet aan mijn vader komen!" Uit angst (?) zegt Johan Derksen dus ook maar dat Badr Hari ook 'een fijne jongen' is, hoewel sommige nieuwsberichten een heel ander verhaal vertellen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's