Familie doodgereden agent Arno de Korte emotioneel na uitspraak (RTL Boulevard)

Familie doodgereden agent Arno de Korte emotioneel na uitspraak (RTL Boulevard)

Familie doodgereden agent <em>Arno de Korte</em> emotioneel na uitspraak (<em>RTL Boulevard</em>) Vorig jaar werd motoragent Arno de Korte doodgereden door vrachtwagenchauffeur Willem M. De chauffeur zou de pest aan de politie hebben en dus Arno met opzet hebben aangereden. Vandaag ziet de rechter dat ook zo en straft hem genadeloos met een gevangenis voor de duur van 12 jaar en TBS. Nabestaanden en vele dierbare politiecollega's, aanwezig bij de uitspraak van de rechter, waren zeer geëmotioneerd. Familieleden van Arno vertellen aan RTL Boulevard: "Het is heel zwaar, we gaan proberen het een plekje te geven." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Familie doodgereden agent Arno de Korte emotioneel na uitspraak (RTL Boulevard)

Vorig jaar werd motoragent Arno de Korte doodgereden door vrachtwagenchauffeur Willem M. De chauffeur zou de pest aan de politie hebben en dus Arno met opzet hebben aangereden. Vandaag ziet de rechter dat ook zo en straft hem genadeloos met een gevangenis voor de duur van 12 jaar en TBS. Nabestaanden en vele dierbare politiecollega's, aanwezig bij de uitspraak van de rechter, waren zeer geëmotioneerd. Familieleden van Arno vertellen aan RTL Boulevard: "Het is heel zwaar, we gaan proberen het een plekje te geven."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's