De tijd van ons leven: Rutger lag twee weken met hartkloppingen in bed

De tijd van ons leven: Rutger lag twee weken met hartkloppingen in bed

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van De tijd van ons leven. Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven doen een poging om een professionele wielrenner te worden, en daar moeten ze heel wat voor doen. “Ik heb twee weken echt met hartkloppingen in bed gelegen”, aldus Rutger.

Bekijk de beelden van De tijd van ons leven hieronder.

De tijd van ons leven is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv.

<em>De tijd van ons leven</em>: Rutger lag twee weken met hartkloppingen in bed Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van De tijd van ons leven. Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven doen een poging om een professionele wielrenner te worden, en daar moeten ze heel wat voor doen. “Ik heb twee weken echt met hartkloppingen in bed gelegen”, aldus Rutger. Bekijk de beelden van De tijd van ons leven hieronder. De tijd van ons leven is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De tijd van ons leven terugkijken bij Gids.tv. De tijd van ons leven: Rutger en Chatilla trainen zich kapot voor WK tijdrijden Bekijk deze video » De tijd van ons leven: Chatilla en Rutger komen niet in de buurt van snelheid profs Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV