Goede Tijden, Slechte Tijden: woedende vader Chanel valt uit tegen Nina

Goede Tijden, Slechte Tijden: woedende vader Chanel valt uit tegen Nina

Vrijdag 14 oktober 2022 om 17:25

Er is van alles aan de hand tussen Nola en Chanel, zo is te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Alleen hebben Nina en Bing geen idee wat er precies gaande is en ze hebben Nola’s mentor ingelicht. Nola is woest, maar zij is niet de enige. Ook staat ineens een woedende vader van Chanel voor de deur…

Bekijk het fragment van GTST hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: woedende vader Chanel valt uit tegen Nina Er is van alles aan de hand tussen Nola en Chanel, zo is te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Alleen hebben Nina en Bing geen idee wat er precies gaande is en ze hebben Nola’s mentor ingelicht. Nola is woest, maar zij is niet de enige. Ook staat ineens een woedende vader van Chanel voor de deur… Bekijk het fragment van GTST hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Caroline de Bruijn is al 30 jaar Janine Elschot in Goede Tijden Slechte Tijden (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Nola komt besmeurd thuis zonder jas en tas Bekijk deze video »
Serie :
Goede Tijden, Slechte Tijden: woedende vader Chanel valt uit tegen Nina

Actuele video's

Meer actuele video's