Nieuwsuur ontmaskert Russische spionnen: 'Waarom waren ze in Nederland?' (video)

Nieuwsuur ontmaskert Russische spionnen: 'Waarom waren ze in Nederland?' (video)

<em>Nieuwsuur</em> ontmaskert Russische spionnen: 'Waarom waren ze in Nederland?' (video) De zeventien Russische inlichtingenofficieren die Nederland eind maart uitzette, hielden zich onder andere bezig met het versleutelen van geheime berichten, contraspionage en het verzamelen van informatie over computerchips voor het Russische leger. Dat blijkt uit onderzoek van de NOS en Nieuwsuur in samenwerking met de Belgische krant De Tijd. In bovenstaande reportage hoor je alles over de zaak. Bekijk de video van Nieuwsuur en de NOS hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur gemist? Explosieve situatie in Irak: 'Permanente crisis op alle niveau's' Bekijk deze video » Nieuwsuur reconstrueert hoe Jaap van Dissel mikpunt werd van hetze (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur ontmaskert Russische spionnen: 'Waarom waren ze in Nederland?' (video)

De zeventien Russische inlichtingenofficieren die Nederland eind maart uitzette, hielden zich onder andere bezig met het versleutelen van geheime berichten, contraspionage en het verzamelen van informatie over computerchips voor het Russische leger. Dat blijkt uit onderzoek van de NOS en Nieuwsuur in samenwerking met de Belgische krant De Tijd. In bovenstaande reportage hoor je alles over de zaak.

Bekijk de video van Nieuwsuur en de NOS hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's