Michel van Egmond over Feyenoord-boek Lourdes aan de Maas: "Er is al een volgende druk" (video)

Michel van Egmond over Feyenoord-boek Lourdes aan de Maas: "Er is al een volgende druk" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Michel van Egmond</em> over <em>Feyenoord</em>-boek <em>Lourdes aan de Maas</em>: &quot;Er is al een volgende druk&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 14 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside een interview met de schrijvers van 'Lourdes aan de Maas', Feyenoord volgens Michel van Egmond en Martijn Krabbendam. Het boek is zo'n groot succes dat er al een tweede druk op komst is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Vandaag Inside een interview met de schrijvers van 'Lourdes aan de Maas', Feyenoord volgens Michel van Egmond en Martijn Krabbendam. Het boek is zo'n groot succes dat er al een tweede druk op komst is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV