Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Meilandjes hebben hun avontuur in Frankrijk definitief afgesloten met de verkoop van het chateau en hun afscheid van de zieke Nadège. In deze aflevering van Chateau Meiland keren ze weer terug naar Nederland, waar hele andere uitdagingen wachten... VerbouwenDe Meilandjes zijn net terug uit het zonnige Frankrijk en zijn direct volop aan het verbouwen geslagen. Het woonhuis, het tuinhuis én de grote tuin worden flink onder handen genomen. De familie heeft het er druk mee, want ze volgen ook danslessen ter voorbereiding op het huwelijk van Maxime en Leroy. OmaDaar blijft het niet bij, want Erica en Martien moeten ook opdraven voor een signeersessie tijdens de Libelle Zomerweek. En tijdens een bezoek aan oma Jenny, de moeder van Erica, begint de familie zich zorgen te maken. Oma is erg benauwd en haar gezondheid gaat snel achteruit. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien zeer emotioneel na weerzien ernstig zieke Nadège (video) Bekijk deze video » Zien: heeft Maxime Meiland dit huis van 2,3 miljoen euro gekocht? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De Meilandjes hebben hun avontuur in Frankrijk definitief afgesloten met de verkoop van het chateau en hun afscheid van de zieke Nadège. In deze aflevering van Chateau Meiland keren ze weer terug naar Nederland, waar hele andere uitdagingen wachten...

Verbouwen
De Meilandjes zijn net terug uit het zonnige Frankrijk en zijn direct volop aan het verbouwen geslagen. Het woonhuis, het tuinhuis én de grote tuin worden flink onder handen genomen. De familie heeft het er druk mee, want ze volgen ook danslessen ter voorbereiding op het huwelijk van Maxime en Leroy.

Oma
Daar blijft het niet bij, want Erica en Martien moeten ook opdraven voor een signeersessie tijdens de Libelle Zomerweek. En tijdens een bezoek aan oma Jenny, de moeder van Erica, begint de familie zich zorgen te maken. Oma is erg benauwd en haar gezondheid gaat snel achteruit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's