Ernstig zieke dochter Willeke Alberti, Daniëlle, geeft update: "Onderweg naar Duitsland"

Ernstig zieke dochter Willeke Alberti, Daniëlle, geeft update: "Onderweg naar Duitsland"

Dinsdag 18 oktober 2022 om 14:21

Bij de dochter van zangeres Willeke Alberti, Daniëlle, die getrouwd is met voormalig voetballer John van 't Schip, is in april kanker geconstateerd, zo vertelde ze eerder in de VROUW-bijlage in De Telegraaf. Nu geeft Daniëlle een update. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Ernstig zieke dochter Willeke Alberti, Daniëlle, geeft update: "Onderweg naar Duitsland" Bij de dochter van zangeres Willeke Alberti, Daniëlle, die getrouwd is met voormalig voetballer John van 't Schip, is in april kanker geconstateerd, zo vertelde ze eerder in de VROUW-bijlage in De Telegraaf. Nu geeft Daniëlle een update. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. DuitslandDe dochter van zangeres deelt in deze video dat ze onderweg naar Duitsland is voor een behandeling. Ze gaat twee keer per week naar ons buurland en straalt rust en positiviteit uit. Op 13 april werd haar verteld dat ze twee kwaadaardige tumoren heeft en dat ze nog maar 6 maanden zou leven als ze zich niet zou laten behandelen. "Dat kan niet, was mijn eerste reactie. Ik zou 108 worden, dat was de afspraak die ik met mijn ziel had gemaakt. Dat vertrouwen is nu aan het wankelen gebracht. Misschien is het dus toch niet de bedoeling dat ik zo oud word", aldus Daniëlle. Bekijk de laatste update van Daniëlle hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Daniëlle van het Schip, dochter Willeke Alberti, benadert haar ziekte vanuit Germaanse geneeskunde (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Willeke Alberti gevolgd voor eigen documentaireserie Bekijk deze video »
Show :

Duitsland
De dochter van zangeres deelt in deze video dat ze onderweg naar Duitsland is voor een behandeling. Ze gaat twee keer per week naar ons buurland en straalt rust en positiviteit uit. Op 13 april werd haar verteld dat ze twee kwaadaardige tumoren heeft en dat ze nog maar 6 maanden zou leven als ze zich niet zou laten behandelen. "Dat kan niet, was mijn eerste reactie. Ik zou 108 worden, dat was de afspraak die ik met mijn ziel had gemaakt. Dat vertrouwen is nu aan het wankelen gebracht. Misschien is het dus toch niet de bedoeling dat ik zo oud word", aldus Daniëlle. Bekijk de laatste update van Daniëlle hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's