Opsporing Verzocht: bejaarde vrouw dupe van babbeltruc (Tilburg)

Opsporing Verzocht: bejaarde vrouw dupe van babbeltruc (Tilburg)

Dinsdag 18 oktober 2022 om 21:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: bejaarde vrouw dupe van <em>babbeltruc</em> (<em>Tilburg</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 18 oktober terugkijken. In Opsporing Verzocht een dringend verzoek om tips over de oplichting van een vrouw van boven de tachtig. Zij werd na een bezoek aan de supermarkt in Tilburg gevolgd door een man. Met een babbeltruc troggelde hij haar haar pinpas af. Daarna heeft een vrouw geld opgenomen met de buitgemaakte pinpas. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: bejaarde vrouw dupe van babbeltruc (Tilburg)

In Opsporing Verzocht een dringend verzoek om tips over de oplichting van een vrouw van boven de tachtig. Zij werd na een bezoek aan de supermarkt in Tilburg gevolgd door een man. Met een babbeltruc troggelde hij haar haar pinpas af. Daarna heeft een vrouw geld opgenomen met de buitgemaakte pinpas.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's