Karin Bloemen vertelt over afschuwelijke jeugd: 'Vernedering, belediging, verkrachting'

Karin Bloemen vertelt over afschuwelijke jeugd: 'Vernedering, belediging, verkrachting'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Karin Bloemen</em> vertelt over afschuwelijke jeugd: 'Vernedering, belediging, verkrachting' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Karin Bloemen viert dit jaar haar veertigjarig jubileum in het theater. De cabaretière en zangeres heeft de lach aan haar kont hangen, maar heeft ook een serieuze kant. Dat bleek niet alleen uit beroemde liedjes als 'Zuid-Afrika' en 'Geen kind meer' (die in de Top 2000 belandden), maar ook uit haar autobiografie. Daarin vertelde ze over haar 'afschuwelijke jeugd', waar ze ook aan memoreert in Op1: "Het was een jeugd vol met vernedering, belediging, verkrachting, slaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Karin Bloemen vertelt over afschuwelijke jeugd: 'Vernedering, belediging, verkrachting'

Karin Bloemen viert dit jaar haar veertigjarig jubileum in het theater. De cabaretière en zangeres heeft de lach aan haar kont hangen, maar heeft ook een serieuze kant. Dat bleek niet alleen uit beroemde liedjes als 'Zuid-Afrika' en 'Geen kind meer' (die in de Top 2000 belandden), maar ook uit haar autobiografie. Daarin vertelde ze over haar 'afschuwelijke jeugd', waar ze ook aan memoreert in Op1: "Het was een jeugd vol met vernedering, belediging, verkrachting, slaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's