Arjen Lubach onderzoekt vapen: 'Hele dag grind eten ook minder slecht dan roken!'

Arjen Lubach onderzoekt vapen: 'Hele dag grind eten ook minder slecht dan roken!'

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> onderzoekt <em>vapen</em>: 'Hele dag grind eten ook minder slecht dan roken!' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het is de nieuwste rage onder jongeren: 'vapen', lurken aan een zogenaamde e-sigaret die minder slecht zou zijn dan het roken van gewone sigaretten. Er zit namelijk geen teer in, maar wél nicotine en een variëteit aan andere stoffen die de luchtwegen irriteren. Kortom, vapen is weliswaar minder slecht dan roken, maar: "De hele dag grind eten is ook minder slecht dan roken!" Arjen Lubach zoekt het nieuwe fenomeen tot op de bodem uit. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach onderzoekt vapen: 'Hele dag grind eten ook minder slecht dan roken!'

Het is de nieuwste rage onder jongeren: 'vapen', lurken aan een zogenaamde e-sigaret die minder slecht zou zijn dan het roken van gewone sigaretten. Er zit namelijk geen teer in, maar wél nicotine en een variëteit aan andere stoffen die de luchtwegen irriteren. Kortom, vapen is weliswaar minder slecht dan roken, maar: "De hele dag grind eten is ook minder slecht dan roken!" Arjen Lubach zoekt het nieuwe fenomeen tot op de bodem uit.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's