Zien: Hans Goedkoop vergelijkt Rampjaar 1672 met heden, 'steenrijk maar geen krijgsmacht'

Zien: Hans Goedkoop vergelijkt Rampjaar 1672 met heden, 'steenrijk maar geen krijgsmacht'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Hans Goedkoop</em> vergelijkt Rampjaar 1672 met heden, 'steenrijk maar geen krijgsmacht' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Andere Tijden-presentator Hans Goedkoop verzorgt vanaf vanavond de voice-over van de nieuwe geschiedenisserie Het Rampjaar 1672, waarin we 350 jaar na dato terugkijken op het jaar waarin de Gouden Eeuw voor Nederland ten einde kwam. Volgens Goedkoop zijn er duidelijke parallellen te trekken met het heden. Vanwege de vrede had Nederland ook in 1672 zijn krijgsmacht drastisch afgebouwd, hoewel het steenrijk was. En dat is ook nu het geval... Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. De nieuwe geschiedenisserie Het Rampjaar 1672 is vanaf vrijdag 21 oktober wekelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Het Rampjaar 1672 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Hans Goedkoop vergelijkt Rampjaar 1672 met heden, 'steenrijk maar geen krijgsmacht'

Andere Tijden-presentator Hans Goedkoop verzorgt vanaf vanavond de voice-over van de nieuwe geschiedenisserie Het Rampjaar 1672, waarin we 350 jaar na dato terugkijken op het jaar waarin de Gouden Eeuw voor Nederland ten einde kwam. Volgens Goedkoop zijn er duidelijke parallellen te trekken met het heden. Vanwege de vrede had Nederland ook in 1672 zijn krijgsmacht drastisch afgebouwd, hoewel het steenrijk was. En dat is ook nu het geval...

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven.

De nieuwe geschiedenisserie Het Rampjaar 1672 is vanaf vrijdag 21 oktober wekelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Het Rampjaar 1672 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's