Tweede halve finale Holland's Got Talent: spannende act op schaatsen en met blinddoek

Tweede halve finale Holland's Got Talent: spannende act op schaatsen en met blinddoek

Vrijdag 21 oktober 2022 om 13:16

Vanavond is het tijd voor de tweede halve finale van Holland's Got Talent. En in eerste beelden is te zien dat er een spannende act op het programma staat. Een duo laat al een gewaagde dans op schaatsen zien, en dan doet de ijsdanser ook nog een blinddoek om…

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Tweede halve finale <em>Holland's Got Talent</em>: spannende act op schaatsen en met blinddoek Vanavond is het tijd voor de tweede halve finale van Holland's Got Talent. En in eerste beelden is te zien dat er een spannende act op het programma staat. Een duo laat al een gewaagde dans op schaatsen zien, en dan doet de ijsdanser ook nog een blinddoek om… Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hieronder. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Eerste halve finale Holland's Got Talent: Seigo gaat los met breakdance Bekijk deze video » Jamai Loman en Buddy Vedder over halve finale Holland's Got Talent: "Enorm verbaasd" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's