Op1: Nasrdin Dchar over nieuwe dramaserie Het Gouden Uur (video)

Op1: Nasrdin Dchar over nieuwe dramaserie Het Gouden Uur (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Nasrdin Dchar over nieuwe dramaserie <em>Het Gouden Uur</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wat gebeurt er nadat er een bloedige aanslag is gepleegd? Na een oorverdovende stilte volgt vaak paniek en angst voor een tweede klap. De nieuwe serie ‘Het Gouden Uur’, gespeeld door onder andere Nasrdin Dchar, volgt daders, slachtoffers en hulpdiensten in het eerste uur. Scenarioschrijver Simon de Waal vertelt in Op1: 'Ik was heel geïnteresseerd in wat het doet met mensen onder druk.' De nieuwe thrillerserie Het gouden uur is vanaf zondag 23 oktober wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het gouden uur terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Nasrdin Dchar over nieuwe dramaserie Het Gouden Uur (video)

Wat gebeurt er nadat er een bloedige aanslag is gepleegd? Na een oorverdovende stilte volgt vaak paniek en angst voor een tweede klap. De nieuwe serie ‘Het Gouden Uur’, gespeeld door onder andere Nasrdin Dchar, volgt daders, slachtoffers en hulpdiensten in het eerste uur. Scenarioschrijver Simon de Waal vertelt in Op1: 'Ik was heel geïnteresseerd in wat het doet met mensen onder druk.'

De nieuwe thrillerserie Het gouden uur is vanaf zondag 23 oktober wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het gouden uur terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's