Video: Finalisten Holland's Got Talent geven tipje van de sluier over finale-act

Video: Finalisten Holland's Got Talent geven tipje van de sluier over finale-act

Hoge uithalen, dansschoenen en een rolschaats-act met een blinddoek: de halve finale van Hollands Got Talent had het gisteren allemaal! Van de tien acts die hebben gestreden om een felbegeerde plek in de finale gaan er vijf door en daarmee is het speelveld voor de finale aanstaande vrijdag compleet.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Finalisten <em>Holland's Got Talent</em> geven tipje van de sluier over finale-act Hoge uithalen, dansschoenen en een rolschaats-act met een blinddoek: de halve finale van Hollands Got Talent had het gisteren allemaal! Van de tien acts die hebben gestreden om een felbegeerde plek in de finale gaan er vijf door en daarmee is het speelveld voor de finale aanstaande vrijdag compleet. Tekst gaat verder onder de video. Tipje van de sluierDe finalisten blikken in RTL Boulevard vooruit op de spannende finale van volgende week en geven een tipje van de sluier over hun finale-act: "Iets heel nieuws, iets helemaal vernieuwd, helemaal anders." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Finalisten Holland's Got Talent geven tipje van de sluier over finale-act

Tipje van de sluier
De finalisten blikken in RTL Boulevard vooruit op de spannende finale van volgende week en geven een tipje van de sluier over hun finale-act: "Iets heel nieuws, iets helemaal vernieuwd, helemaal anders."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's