NOS Jeugdjournaal interviewt Chantal Janzen: "Buiten het podium het liefst geen spotlight"

NOS Jeugdjournaal interviewt Chantal Janzen: "Buiten het podium het liefst geen spotlight"

NOS Jeugdjournaal heeft ook deze week weer een interview met een Bekende Nederlander die uitgebreid in het nieuws is. Deze week is dat Chantal Janzen, die haar tv-carrière binnenkort zal matigen om andere leuke dingen te gaan doen.

<em>NOS Jeugdjournaal</em> interviewt Chantal Janzen: &quot;Buiten het podium het liefst geen spotlight&quot; NOS Jeugdjournaal heeft ook deze week weer een interview met een Bekende Nederlander die uitgebreid in het nieuws is. Deze week is dat Chantal Janzen, die haar tv-carrière binnenkort zal matigen om andere leuke dingen te gaan doen. "Voice kan terugkomen"Chantal is openhartig over haar eigen onzekerheden, maar ook over een eventuele terugkeer van The Voice: "Ja, ik denk wel dat het terugkomt. Als ik de zender zou zijn, zou ik het wel terugbrengen. Dat hoeft niet gelijk, want dat kan wel vervelend zijn voor de mensen die er mee te maken hebben." Bekijk het fragment van NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen leert grunten in Holland's Got Talent: ‘Moet nu naar het toilet’ Bekijk deze video » Enorme blunder Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Einde van je carrière’ Bekijk deze video » Shownieuws: slaapt Chantal Janzen in een pyjama? Bekijk deze video »
Entertainment :
NOS Jeugdjournaal interviewt Chantal Janzen: "Buiten het podium het liefst geen spotlight"

"Voice kan terugkomen"
Chantal is openhartig over haar eigen onzekerheden, maar ook over een eventuele terugkeer van The Voice: "Ja, ik denk wel dat het terugkomt. Als ik de zender zou zijn, zou ik het wel terugbrengen. Dat hoeft niet gelijk, want dat kan wel vervelend zijn voor de mensen die er mee te maken hebben."

Bekijk het fragment van NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's