Brad Pitt duikt op in paddock Max Verstappen: "Goed om je te zien racen"

Brad Pitt duikt op in paddock Max Verstappen: "Goed om je te zien racen"

Dat Max Verstappen al lang en breed wereldkampioen is, maakt voor de Formule 1-fans helemaal niks uit. Max zou Max namelijk niet zijn als hij ook op de Amerikaanse Grand Prix van vandaag het Maximale geeft.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Brad Pitt</em> duikt op in paddock <em>Max Verstappen</em>: &quot;Goed om je te zien racen&quot; Dat Max Verstappen al lang en breed wereldkampioen is, maakt voor de Formule 1-fans helemaal niks uit. Max zou Max namelijk niet zijn als hij ook op de Amerikaanse Grand Prix van vandaag het Maximale geeft. Tekst gaat verder onder de video. Brad PittHet Nederlandse race-monster heeft namelijk nog genoeg om voor te racen, zo kan hij nog een zeer prestigieuze prijs in de wacht slepen. Verstappen staat er vanavond niet alleen voor, acteur en model Brad Pitt is in de paddock om de Nederlander aan te moedigen: "Goed om je te zien racen!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Brad Pitt duikt op in paddock Max Verstappen: "Goed om je te zien racen"

Brad Pitt
Het Nederlandse race-monster heeft namelijk nog genoeg om voor te racen, zo kan hij nog een zeer prestigieuze prijs in de wacht slepen. Verstappen staat er vanavond niet alleen voor, acteur en model Brad Pitt is in de paddock om de Nederlander aan te moedigen: "Goed om je te zien racen!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV