College Tour gemist? Clarissa Ward bewondert wilskracht van Oekraïners

College Tour gemist? Clarissa Ward bewondert wilskracht van Oekraïners

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 23 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

CNN-oorlogsverslaggever Clarissa Ward doet met gevaar voor eigen leven verslag vanaf het front. Bij College Tour vertelt Clarissa over haar bewondering voor de wilskracht van Oekraïners.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>College Tour</em> gemist? <em>Clarissa Ward</em> bewondert wilskracht van Oekraïners Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 23 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. CNN-oorlogsverslaggever Clarissa Ward doet met gevaar voor eigen leven verslag vanaf het front. Bij College Tour vertelt Clarissa over haar bewondering voor de wilskracht van Oekraïners. Tekst gaat verder onder de video. SchuilkelderWard ziet hoe de Syrische opstand uitmondt in een bloedige burgeroorlog. In Kabul is ze een van de laatste journalisten die Afghanistan verlaat als het land onder de voet wordt gelopen door de Taliban. Begin dit jaar zit ze in een schuilkelder in Kiev, als boven haar Russische raketten hun burgerdoelen vinden. Bekijk de beelden van College Tour met Clarissa Ward hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Clarissa Ward bewondert wilskracht van Oekraïners

Schuilkelder
Ward ziet hoe de Syrische opstand uitmondt in een bloedige burgeroorlog. In Kabul is ze een van de laatste journalisten die Afghanistan verlaat als het land onder de voet wordt gelopen door de Taliban. Begin dit jaar zit ze in een schuilkelder in Kiev, als boven haar Russische raketten hun burgerdoelen vinden.

Bekijk de beelden van College Tour met Clarissa Ward hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's