Rico Verhoeven is zijn eigen Liam Neeson in Black Lotus (Jinek)

Rico Verhoeven is zijn eigen Liam Neeson in Black Lotus (Jinek)

Dinsdag 25 oktober 2022 om 09:57

Rico Verhoeven heeft zijn bokshandschoenen onlangs even opzij gelegd. Hij is volgend jaar te zien op het witte doek in 'Black Lotus'. Rico zou een aantal jaar geleden al samen spelen met 'The Rock' Dwayne Johnson in Red Lotus, maar dit ging helaas niet door. Rico: "Ik ben mijn eigen Denzel Washington en Liam Neeson. Het is zo belachelijk, het is een droom die uitkomt."

Bekijk hieronder de video van Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Rico Verhoeven</em> is zijn eigen Liam Neeson in <em>Black Lotus</em> (Jinek) Rico Verhoeven heeft zijn bokshandschoenen onlangs even opzij gelegd. Hij is volgend jaar te zien op het witte doek in 'Black Lotus'. Rico zou een aantal jaar geleden al samen spelen met 'The Rock' Dwayne Johnson in Red Lotus, maar dit ging helaas niet door. Rico: "Ik ben mijn eigen Denzel Washington en Liam Neeson. Het is zo belachelijk, het is een droom die uitkomt." Bekijk hieronder de video van Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 24 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Rico Verhoeven is zijn eigen Liam Neeson in Black Lotus (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's