Johan Derksen lacht als hij zichzelf moeizaam ziet inparkeren: 'Dat was een vrachtwagen!'

Johan Derksen lacht als hij zichzelf moeizaam ziet inparkeren: 'Dat was een vrachtwagen!'

Woensdag 26 oktober 2022 om 08:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> lacht als hij zichzelf moeizaam ziet inparkeren: 'Dat was een vrachtwagen!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee had opvallend nieuws in Vandaag Inside, dinsdag: uit onderzoek blijkt dat vrouwen beter kunnen inparkeren! Volgens René van der Gijp moet dat wel in een lege straat of op een lege parkeerplaats zijn gebeurd. Genee wil het echter best geloven, zeker gezien de oude beelden die we van Johan Derksen te zien krijgen - waarin hij héél veel moeite heeft met parkeren. "Dat was een vrachtwagen!" aldus de analist in een poging zijn naam te zuiveren. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee had opvallend nieuws in Vandaag Inside, dinsdag: uit onderzoek blijkt dat vrouwen beter kunnen inparkeren! Volgens René van der Gijp moet dat wel in een lege straat of op een lege parkeerplaats zijn gebeurd. Genee wil het echter best geloven, zeker gezien de oude beelden die we van Johan Derksen te zien krijgen - waarin hij héél veel moeite heeft met parkeren. "Dat was een vrachtwagen!" aldus de analist in een poging zijn naam te zuiveren.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's