Linda Hakeboom tijdens naaktshoot in Het Perfecte Plaatje: "Billen naar achteren"

Linda Hakeboom tijdens naaktshoot in Het Perfecte Plaatje: "Billen naar achteren"

Vanavond zien we de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Vorige week zagen we hoe Inge Ipenburg als eerste naar huis werd gestuurd. Najib Amhali ontsprong net de dans en mocht blijven. Hoe zal de comedian vanavond de naakt fotoshoot ervaren? Deelneemster Linda Hakeboom weet in iedergeval wel raad met haar naaktmodellen. Bekijk een fragment van de naaktshoot hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Linda Hakeboom</em> tijdens naaktshoot in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Billen naar achteren&quot; Vanavond zien we de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Vorige week zagen we hoe Inge Ipenburg als eerste naar huis werd gestuurd. Najib Amhali ontsprong net de dans en mocht blijven. Hoe zal de comedian vanavond de naakt fotoshoot ervaren? Deelneemster Linda Hakeboom weet in iedergeval wel raad met haar naaktmodellen. Bekijk een fragment van de naaktshoot hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Met de billen blootLinda gaat er helemaal voor tijdens de naaktshoot in Het Perfecte Plaatje. Ze vraagt haar model haar billen naar achteren te gooien. Bekijk de eerste beelden van aflevering 3 hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tina de Bruin en haar gefrustreerde model: "Ik ben er klaar mee!" (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Inge Ipenburg is eerste afvaller van Het Perfecte Plaatje: "Ik was er heel verdrietig om" Bekijk deze video »
TV :
Linda Hakeboom tijdens naaktshoot in Het Perfecte Plaatje: "Billen naar achteren"

Met de billen bloot
Linda gaat er helemaal voor tijdens de naaktshoot in Het Perfecte Plaatje. Ze vraagt haar model haar billen naar achteren te gooien. Bekijk de eerste beelden van aflevering 3 hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV