Video: De Bevers over hun frietkraam in Kroatië, en start nieuw seizoen

Video: De Bevers over hun frietkraam in Kroatië, en start nieuw seizoen

Woensdag 26 oktober 2022 om 15:46

Volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens openen in het tweede seizoen van De Bevers, dat vanavond bij RTL 4 start, de deuren van hun Brabantse optrekje weer en nemen je mee in het wel en wee van hun leven samen. Het duo opent onder meer een frietkraam in Kroatië, zo vertellen ze aan RTL Boulevard. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Bevers is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>De Bevers</em> over hun frietkraam in <em>Kroatië</em>, en start nieuw seizoen Volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens openen in het tweede seizoen van De Bevers, dat vanavond bij RTL 4 start, de deuren van hun Brabantse optrekje weer en nemen je mee in het wel en wee van hun leven samen. Het duo opent onder meer een frietkraam in Kroatië, zo vertellen ze aan RTL Boulevard. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van De Bevers is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen De Bevers: verveling tijdens yogales Bekijk deze video » Zien! Frans Duijts doet in HLF8 hilarische imitatie van Donald Duck Bekijk deze video »
TV :
Video: De Bevers over hun frietkraam in Kroatië, en start nieuw seizoen

Actuele video's

Meer actuele video's