De Bevers: John de Bever wordt belaagd door hitsige hond van Anny Schilder

De Bevers: John de Bever wordt belaagd door hitsige hond van Anny Schilder

Donderdag 27 oktober 2022 om 09:52

John de Bever is op bezoek bij zijn goede vriendin Anny Schilder, zo is te zien in De Bevers. Hij is niet alleen populair bij de zangeres, maar ook haar hond ziet de volkszanger wel zitten. De hitsige hond rijdt tegen John aan, wat zorgt voor vlekken op zijn keurige witte broek. “Alles zit onder het sperma!”

Het nieuwe seizoen van De Bevers is sinds woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: John de Bever wordt belaagd door hitsige hond van Anny Schilder John de Bever is op bezoek bij zijn goede vriendin Anny Schilder, zo is te zien in De Bevers. Hij is niet alleen populair bij de zangeres, maar ook haar hond ziet de volkszanger wel zitten. De hitsige hond rijdt tegen John aan, wat zorgt voor vlekken op zijn keurige witte broek. “Alles zit onder het sperma!” Het nieuwe seizoen van De Bevers is sinds woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen De Bevers: verveling tijdens yogales Bekijk deze video » Video: De Bevers over hun frietkraam in Kroatië, en start nieuw seizoen Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: John de Bever wordt belaagd door hitsige hond van Anny Schilder

Actuele video's

Meer actuele video's