De Avondshow met Arjen Lubach: boomers bezorgd om gehoorschade door harde muziek

De Avondshow met Arjen Lubach: boomers bezorgd om gehoorschade door harde muziek

Donderdag 27 oktober 2022 om 09:29

Hieronder zie je een fragment De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach beantwoordt de presentator vragen van bezorgde boomers. Twee ouderen zijn in de show bezorgd om muziek, waarom staat die tegenwoordig zo hard? Steeds meer mensen hebben gehoorschade en een van de oorzaken is te harde muziek in de horeca.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: boomers bezorgd om gehoorschade door harde muziek Hieronder zie je een fragment De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach beantwoordt de presentator vragen van bezorgde boomers. Twee ouderen zijn in de show bezorgd om muziek, waarom staat die tegenwoordig zo hard? Steeds meer mensen hebben gehoorschade en een van de oorzaken is te harde muziek in de horeca. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: boomers bezorgd om gehoorschade door harde muziek

Actuele video's

Meer actuele video's