De Avondshow met Arjen Lubach: hilarische 'excuses' aan emir Qatar na bakken kritiek

De Avondshow met Arjen Lubach: hilarische 'excuses' aan emir Qatar na bakken kritiek

Hieronder zie je een fragment De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

In De Avondshow met Arjen Lubach biedt Arjen Lubach zijn nederige ‘excuses’ aan op hilarische wijze aan de emir van Qatar. Deze man is helemaal klaar met de storm aan kritiek op de Arabische emiraat waar het WK Voetbal wordt gehouden, vanwege de slavernij en 6500 doden die zijn gevallen bij de voorbereidingen. Lubach wist niet dat dit zo’n gevoelig punt was voor de emir, daarom heeft hij een bijzondere video voor hem opgenomen.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: hilarische 'excuses' aan emir Qatar na bakken kritiek Hieronder zie je een fragment De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 26 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach biedt Arjen Lubach zijn nederige ‘excuses’ aan op hilarische wijze aan de emir van Qatar. Deze man is helemaal klaar met de storm aan kritiek op de Arabische emiraat waar het WK Voetbal wordt gehouden, vanwege de slavernij en 6500 doden die zijn gevallen bij de voorbereidingen. Lubach wist niet dat dit zo’n gevoelig punt was voor de emir, daarom heeft hij een bijzondere video voor hem opgenomen. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: hilarische 'excuses' aan emir Qatar na bakken kritiek

Actuele video's

Meer actuele video's