Khalid & Sophie gemist? Klimaatplannen wereldwijd zijn onvoldoende effectief

Khalid & Sophie gemist? Klimaatplannen wereldwijd zijn onvoldoende effectief

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Klimaatplannen</em> wereldwijd zijn onvoldoende effectief Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Groot alarm in een VN-rapport vandaag: de klimaatplannen van regeringen wereldwijd zijn onvoldoende om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Programmamakers Nicolaas Veul en Bram Vermeulen vertellen in Khalid & Sophie over de klimaatplannen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Klimaatplannen wereldwijd zijn onvoldoende effectief

Groot alarm in een VN-rapport vandaag: de klimaatplannen van regeringen wereldwijd zijn onvoldoende om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Programmamakers Nicolaas Veul en Bram Vermeulen vertellen in Khalid & Sophie over de klimaatplannen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's