Nieuwsuur: ultraconservatieven verhuizen naar Amerikaanse staat Idaho (video)

Nieuwsuur: ultraconservatieven verhuizen naar Amerikaanse staat Idaho (video)

Zaterdag 29 oktober 2022 om 13:39

<em>Nieuwsuur</em>: <em>ultraconservatieven</em> verhuizen naar Amerikaanse staat Idaho (video) In de afgelopen jaren verhuisden duizenden conservatieve Amerikanen naar de staat Idaho. Makelaars uit deze dunbevolkte staat, trekken met een reclamecampagne gebaseerd op het ouderwetse gedachtegoed dat mannen leiden en vrouwen verzorgen, ultraconservatieven aan om zich hier te vestigen. Wat zoeken deze mensen in Idaho en wat zijn de gevolgen van hun komst voor deze staat? Nieuwsuur maakte een reportage naar aanleiding van deze vragen. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Raymond Mens vertelt over informatie-oorlog in Amerika: 'Strijd om de waarheid' Bekijk deze video » RTL Boulevard: dit zijn dé outfits van Halloween (video) Bekijk deze video » NOS Explainer: hoe zit het met de tussentijdse verkiezingen (midterms) in Amerika? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: ultraconservatieven verhuizen naar Amerikaanse staat Idaho (video)

In de afgelopen jaren verhuisden duizenden conservatieve Amerikanen naar de staat Idaho. Makelaars uit deze dunbevolkte staat, trekken met een reclamecampagne gebaseerd op het ouderwetse gedachtegoed dat mannen leiden en vrouwen verzorgen, ultraconservatieven aan om zich hier te vestigen. Wat zoeken deze mensen in Idaho en wat zijn de gevolgen van hun komst voor deze staat? Nieuwsuur maakte een reportage naar aanleiding van deze vragen.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's