I Want Your Song: WK Special: Mart Hoogkamer zingt nieuwe WK-hit (video)

I Want Your Song: WK Special: Mart Hoogkamer zingt nieuwe WK-hit (video)

Het is Mart Hoogkamer gelukt om een nieuwe WK-hit te vinden. Volgens de volkszanger is 'Mijn oranje hart' het beste nummer dat vanavond voorbij is gekomen. Hij zingt het dan ook live in de studio.

Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en de uitzending van I Want Your Song: WK Special terugkijken via Gids.tv.

<em>I Want Your Song: WK Special</em>: Mart Hoogkamer zingt <em>nieuwe WK-hit</em> (video) Het is Mart Hoogkamer gelukt om een nieuwe WK-hit te vinden. Volgens de volkszanger is 'Mijn oranje hart' het beste nummer dat vanavond voorbij is gekomen. Hij zingt het dan ook live in de studio. Bekijk het fragment van I Want Your Song hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en de uitzending van I Want Your Song: WK Special terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Speciale uitzending I Want Your Song 29 oktober: Mart Hoogkamer zoekt WK-hit Bekijk deze video » Mart Hoogkamer over live WK-special I Want Your Song: "Spannender dan WK zelf" Bekijk deze video » I Want Your Song gemist? 'Mijn Oranje Hart' is nieuwe WK-hit (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's