RENZE: Rob Goossens kritisch op Catherine Keyl tijdens HLF8-gesprek met Johnny de Mol

RENZE: Rob Goossens kritisch op Catherine Keyl tijdens HLF8-gesprek met Johnny de Mol

Renze Klamer is sinds gisteren weer te zien in RENZE: de weekendtalkshow die afgelopen tijd van Humberto Tan was, is nu van hem. Bekijk een fragment met Catherine Keyl hieronder. Catherine Keyl blikt in Renze op Zaterdag terug op haar interview met Johnny de Mol in HLF8. Rob Goossens geeft zijn ongezouten mening over het gesprek.

Onder vuur
"Hoe zie jij Jeroen Rietbergen dan?", vroeg Keyl destijds aan Johnny de Mol. Zijn oom, vader en tante lagen onder vuur na het TVOH-schandaal en Keyl wilde Johnny niet meteen afbranden. Rob Goossens vindt dat Catherine het ook anders kon doen en geeft zijn mening. Bekijk het RENZE-fragment hieronder.

<em>RENZE</em>: Rob Goossens kritisch op <em>Catherine Keyl</em> tijdens <em>HLF8</em>-gesprek met Johnny de Mol Renze Klamer is sinds gisteren weer te zien in RENZE: de weekendtalkshow die afgelopen tijd van Humberto Tan was, is nu van hem. Bekijk een fragment met Catherine Keyl hieronder. Catherine Keyl blikt in Renze op Zaterdag terug op haar interview met Johnny de Mol in HLF8. Rob Goossens geeft zijn ongezouten mening over het gesprek. Onder vuur"Hoe zie jij Jeroen Rietbergen dan?", vroeg Keyl destijds aan Johnny de Mol. Zijn oom, vader en tante lagen onder vuur na het TVOH-schandaal en Keyl wilde Johnny niet meteen afbranden. Rob Goossens vindt dat Catherine het ook anders kon doen en geeft zijn mening. Bekijk het RENZE-fragment hieronder. RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Renze Klamer heeft zin in nieuwe seizoen, maar brengt wel "offertje" Bekijk deze video » Rob Goossens in Renze op Zaterdag: "Carrière Glennis Grace is voorbij" Bekijk deze video »
TV :
RENZE: Rob Goossens kritisch op Catherine Keyl tijdens HLF8-gesprek met Johnny de Mol

RENZE is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV