Geert-Jan Knoops over aangifte seksueel misbruik Marco Borsato: "Redelijk vermoeden"

Geert-Jan Knoops over aangifte seksueel misbruik Marco Borsato: "Redelijk vermoeden"

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 30 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Voor de derde keer in de geschiedenis van College Tour ontvangt presentator Twan Huys niet één, maar twee gasten: het advocatenkoppel Geert-Jan en Carry Knoops beantwoordt zijn vragen en die van de studenten in de zaal.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Geert-Jan Knoops</em> over aangifte seksueel misbruik <em>Marco Borsato</em>: &quot;Redelijk vermoeden&quot; Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 30 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Voor de derde keer in de geschiedenis van College Tour ontvangt presentator Twan Huys niet één, maar twee gasten: het advocatenkoppel Geert-Jan en Carry Knoops beantwoordt zijn vragen en die van de studenten in de zaal. Tekst gaat verder onder de video. Marco BorsatoWaarom deed Marco Borsato aangifte tegen de jonge vrouw die hem beschuldigt van seksueel misbruik? "Op het moment dat je een aangifte doet, dan zeg je niet dat iemand valselijk verklaard heeft. Je zegt er is een redelijk vermoeden dat dat het geval is", aldus Geert-Jan Knoops. Bekijk de beelden van College Tour met Geert-Jan en Carry Knoops hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Geert-Jan Knoops over aangifte seksueel misbruik Marco Borsato: "Redelijk vermoeden"

Marco Borsato
Waarom deed Marco Borsato aangifte tegen de jonge vrouw die hem beschuldigt van seksueel misbruik? "Op het moment dat je een aangifte doet, dan zeg je niet dat iemand valselijk verklaard heeft. Je zegt er is een redelijk vermoeden dat dat het geval is", aldus Geert-Jan Knoops.

Bekijk de beelden van College Tour met Geert-Jan en Carry Knoops hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV