College Tour gemist? Advocaat Carry Knoops over seksisme in de advocatuur

College Tour gemist? Advocaat Carry Knoops over seksisme in de advocatuur

Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 30 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>College Tour</em> gemist? Advocaat <em>Carry Knoops</em> over seksisme in de advocatuur Hieronder zie je een fragment van College Tour van zondag 30 oktober. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Een student vraagt Carry Knoops of ze veel last heeft van seksisme in haar beroep als advocaat. "Absoluut! De laatste tijd veranderd het een beetje. Maar in het begin, als wij samen hadden gepleit dan ging de camera naar hem, op hoogte van zijn hoofd. Dan werd hij (Gert-Jan Knoops, red.) gevraagd nog commentaar te geven." Bekijk de beelden van College Tour met Geert-Jan en Carry Knoops hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Advocaat Carry Knoops over seksisme in de advocatuur

Een student vraagt Carry Knoops of ze veel last heeft van seksisme in haar beroep als advocaat. "Absoluut! De laatste tijd veranderd het een beetje. Maar in het begin, als wij samen hadden gepleit dan ging de camera naar hem, op hoogte van zijn hoofd. Dan werd hij (Gert-Jan Knoops, red.) gevraagd nog commentaar te geven."

Bekijk de beelden van College Tour met Geert-Jan en Carry Knoops hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV