Bekijk de trailer van Yellowstone seizoen 5: vanaf november te zien op SkyShowtime

Bekijk de trailer van Yellowstone seizoen 5: vanaf november te zien op SkyShowtime

Op 25 oktober is de streamingdienst SkyShowtime gelanceerd in Nederland en een van de paradepaardjes van het platform is de serie Yellowstone. De eerste vier seizoenen zijn al te zien bij de streamingdienst, goed nieuws voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de serie: ook het vijfde seizoen zal binnenkort te zien zijn!

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de trailer van <em>Yellowstone seizoen 5</em>: vanaf november te zien op <em>SkyShowtime</em> Op 25 oktober is de streamingdienst SkyShowtime gelanceerd in Nederland en een van de paradepaardjes van het platform is de serie Yellowstone. De eerste vier seizoenen zijn al te zien bij de streamingdienst, goed nieuws voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de serie: ook het vijfde seizoen zal binnenkort te zien zijn! Tekst gaat verder onder de video. YellowstoneDe familie Dutton, met John aan het hoofd, bezit de grootste ranch van de Verenigde Staten. John probeert hier samen met zijn familie op een eerlijke manier zijn boterham te verdienen. Het wordt hem echter alles behalve gemakkelijk gemaakt. Bekijk de trailer van Yellowstone seizoen 5 hierboven. Bekijk hier waar je Yellowstone kunt kijken. Bekijk ook Mysterieuze horrorserie 1899 vanaf 17 november op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Trailer FIFA Uncovered (Netflix): 'Het is een criminele organisatie' (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de trailer van Yellowstone seizoen 5: vanaf november te zien op SkyShowtime

Yellowstone
De familie Dutton, met John aan het hoofd, bezit de grootste ranch van de Verenigde Staten. John probeert hier samen met zijn familie op een eerlijke manier zijn boterham te verdienen. Het wordt hem echter alles behalve gemakkelijk gemaakt.

Bekijk de trailer van Yellowstone seizoen 5 hierboven. Bekijk hier waar je Yellowstone kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's