Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte 11 november op Prime Video: bekijk trailer

Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte 11 november op Prime Video: bekijk trailer

Maandag 31 oktober 2022 om 14:58

Bekijk hier wat je met Halloween op Prime Video kunt kijken.

Binnenkort kun je kijken naar de documentaireserie Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte op Prime Video. Een droom van ex-voetballer Ruud Gullit wordt werkelijkheid als hij op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Hij praat met vrijdenkers en wetenschappers om meer over de geschiedenis van het land te weten te komen. Gullit doet onder meer onderzoek naar de vloek van Toetanchamon, of de piramides wel door mensen zijn gebouwd, verborgen geheimen onder de poten van de sfinx en waarom zwarte farao’s in de geschiedenis, kunst, tv en film vaak worden genegeerd.

Bekijk de eerste beelden van Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte hieronder. Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte is vanaf 11 november te zien op Prime Video.

<em>Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte</em> 11 november op Prime Video: bekijk trailer Bekijk hier wat je met Halloween op Prime Video kunt kijken. Binnenkort kun je kijken naar de documentaireserie Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte op Prime Video. Een droom van ex-voetballer Ruud Gullit wordt werkelijkheid als hij op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Hij praat met vrijdenkers en wetenschappers om meer over de geschiedenis van het land te weten te komen. Gullit doet onder meer onderzoek naar de vloek van Toetanchamon, of de piramides wel door mensen zijn gebouwd, verborgen geheimen onder de poten van de sfinx en waarom zwarte farao’s in de geschiedenis, kunst, tv en film vaak worden genegeerd. Bekijk de eerste beelden van Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte hieronder. Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte is vanaf 11 november te zien op Prime Video. BN'ers spreken vol lof over jarige Ruud Gullit (60): "Wat ziet hij er toch goed uit" Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Oud-ploeggenoot over Gullit en Rijkaard (video) Bekijk deze video »
TV :
Ruud Gullit en de mysteries van het oude Egypte 11 november op Prime Video: bekijk trailer

Actuele video's

Meer actuele video's