Rob Goossens: 'Jeroen van der Boom als presentator voor HLF8' (video)

Rob Goossens: 'Jeroen van der Boom als presentator voor HLF8' (video)

Maandag 31 oktober 2022 om 19:35

De tijdelijke 'stap opzij' die Johnny de Mol (43) deed als presentator van HLF8 is definitief geworden. Rob Goossens steekt het niet onder stoelen of banken, Hélène Hendriks dat wordt niet dé vervanger. "Hélène, die heeft geen mogelijkheid onbenut gelaten om te vertellen met hoeveel tegenzin zij het programma doet. Als zelfs de presentator er geen zin in heeft, en dan vervolgens wel zegt maar jullie moeten wél naar ons gaan kijken."

Jeroen van der Boom voor HLF8
Rob oppert nog wel een vervanger, niemand minder dan zanger Jeroen van der Boom. Iemand die gezelligheid kan creeëren aan tafel.

|

<em>Rob Goossens</em>: 'Jeroen van der Boom als presentator voor <em>HLF8</em>' (video) De tijdelijke 'stap opzij' die Johnny de Mol (43) deed als presentator van HLF8 is definitief geworden. Rob Goossens steekt het niet onder stoelen of banken, Hélène Hendriks dat wordt niet dé vervanger. "Hélène, die heeft geen mogelijkheid onbenut gelaten om te vertellen met hoeveel tegenzin zij het programma doet. Als zelfs de presentator er geen zin in heeft, en dan vervolgens wel zegt maar jullie moeten wél naar ons gaan kijken." Jeroen van der Boom voor HLF8Rob oppert nog wel een vervanger, niemand minder dan zanger Jeroen van der Boom. Iemand die gezelligheid kan creeëren aan tafel. | Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens: 'Jeroen van der Boom als presentator voor HLF8' (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's