Meilandjes kijken naar 100e aflevering van Chateau Meiland: 'We gaan door!' (video)

Meilandjes kijken naar 100e aflevering van Chateau Meiland: 'We gaan door!' (video)

Meilandjes kijken naar 100e aflevering van <em>Chateau Meiland</em>: 'We gaan door!' (video) De tijd vliegt: al een paar jaar kunnen we niet om de Meilandjes heen en vanavond werd de honderdste aflevering van Chateau Meiland uitgezonden op SBS6. En natuurlijk keek de hele familie Meiland mét een wijntje naar de uitzending. Shownieuws ging bij ze langs. En er is goed nieuws voor de fans: 'Wij gaan door!' Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Maandag in Chateau Meiland: irritaties om navigatiesysteem Bekijk deze video » Martien hangt schilderij op in Chateau Meiland: ‘Charlotte is erg aanwezig’ Bekijk deze video » 100e Chateau Meiland: Maxime kritisch over nieuw huis in Frankrijk Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De tijd vliegt: al een paar jaar kunnen we niet om de Meilandjes heen en vanavond werd de honderdste aflevering van Chateau Meiland uitgezonden op SBS6. En natuurlijk keek de hele familie Meiland mét een wijntje naar de uitzending. Shownieuws ging bij ze langs. En er is goed nieuws voor de fans: 'Wij gaan door!'

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's