Johan Derksen sloopt Op1-presentatrice Giovanca Ostiana: 'Wat een gelul, joh!'

Johan Derksen sloopt Op1-presentatrice Giovanca Ostiana: 'Wat een gelul, joh!'

Al sinds het begin van Op1 wordt presentatrice Giovanca Ostiana bedolven onder kritiek. Dat heeft vooral te maken met haar presentatiekwaliteiten, maar blijkbaar gaat dat er niet in bij de zangeres. Johan Derksen las hoe ze zich in een interview verschuilde achter het feit dat ze vrouw, zwart en gelovig is - en daarom veel kritiek krijgt. Van enige zelfreflectie is bij Giovanca dus geen sprake en dat staat Johan behoorlijk tegen: "Wat een gelul, joh!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> sloopt <em>Op1</em>-presentatrice Giovanca Ostiana: 'Wat een gelul, joh!' Al sinds het begin van Op1 wordt presentatrice Giovanca Ostiana bedolven onder kritiek. Dat heeft vooral te maken met haar presentatiekwaliteiten, maar blijkbaar gaat dat er niet in bij de zangeres. Johan Derksen las hoe ze zich in een interview verschuilde achter het feit dat ze vrouw, zwart en gelovig is - en daarom veel kritiek krijgt. Van enige zelfreflectie is bij Giovanca dus geen sprake en dat staat Johan behoorlijk tegen: "Wat een gelul, joh!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. AutocueSloopbedrijf Derksen uit Grolloo gaat vervolgens stevig door: "Je kunt gewoon geen talkshow presenteren en bent totaal afhankelijk van de autocue! Ze ziet paniekerig op die autocue te staren als ze het even niet weet!" Vervolgens vindt een unicum in de historie van Vandaag Inside plaats, want Johan geeft een compliment aan Wilfred Genee - die volgens hem één van de beste talkshowhosts van Nederland is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Autocue
Sloopbedrijf Derksen uit Grolloo gaat vervolgens stevig door: "Je kunt gewoon geen talkshow presenteren en bent totaal afhankelijk van de autocue! Ze ziet paniekerig op die autocue te staren als ze het even niet weet!" Vervolgens vindt een unicum in de historie van Vandaag Inside plaats, want Johan geeft een compliment aan Wilfred Genee - die volgens hem één van de beste talkshowhosts van Nederland is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's