Arjen Lubach haalt uit naar Vladimir Poetin: 'Toch weer een nóg grotere lul geworden'

Arjen Lubach haalt uit naar Vladimir Poetin: 'Toch weer een nóg grotere lul geworden'

Dinsdag 1 november 2022 om 10:19

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> haalt uit naar <em>Vladimir Poetin</em>: 'Toch weer een nóg grotere lul geworden' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In zijn monoloog van maandagavond besprak Arjen Lubach diverse wereldleiders. Zo is de verkiezingszege van Luiz Inácio Lula da Silva volgens hem goed nieuws, omdat we dan afscheid kunnen nemen van Jair Bolsonaro. Ook wil Lubach het weer even hebben over de Russische president Vladimir Poetin, die volgens hem 'toch weer een nóg grotere lul geworden' is. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach haalt uit naar Vladimir Poetin: 'Toch weer een nóg grotere lul geworden'

In zijn monoloog van maandagavond besprak Arjen Lubach diverse wereldleiders. Zo is de verkiezingszege van Luiz Inácio Lula da Silva volgens hem goed nieuws, omdat we dan afscheid kunnen nemen van Jair Bolsonaro. Ook wil Lubach het weer even hebben over de Russische president Vladimir Poetin, die volgens hem 'toch weer een nóg grotere lul geworden' is.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's