De Avondshow met Arjen Lubach: Diederik Smit boycot voorbeschouwing op WK in Qatar

De Avondshow met Arjen Lubach: Diederik Smit boycot voorbeschouwing op WK in Qatar

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: Diederik Smit boycot voorbeschouwing op WK in Qatar Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Maandagavond werd in De Avondshow met Arjen Lubach voorbeschouwd op het WK voetbal in Qatar, dat over enkele weken begint. Een controversieel onderwerp, want van alle kanten wordt opgeroepen tot een boycot. Veel journalisten zitten hier ook mee in hun mag: moeten ze wel aandacht besteden aan een WK waar de mensenrechten zo flagrant zijn geschonden? Diederik Smit boycot de voorbeschouwing; hij is niet aanwezig in de studio, maar we kunnen hem wel horen. Een nogal onhandige middenweg, maar: "Dat er duizenden mensen zijn omgekomen bij de bouw van de stadions is natuurlijk ook heel onhandig." Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Diederik Smit boycot voorbeschouwing op WK in Qatar

Maandagavond werd in De Avondshow met Arjen Lubach voorbeschouwd op het WK voetbal in Qatar, dat over enkele weken begint. Een controversieel onderwerp, want van alle kanten wordt opgeroepen tot een boycot. Veel journalisten zitten hier ook mee in hun mag: moeten ze wel aandacht besteden aan een WK waar de mensenrechten zo flagrant zijn geschonden? Diederik Smit boycot de voorbeschouwing; hij is niet aanwezig in de studio, maar we kunnen hem wel horen. Een nogal onhandige middenweg, maar: "Dat er duizenden mensen zijn omgekomen bij de bouw van de stadions is natuurlijk ook heel onhandig."

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV