Holly Mae Brood over vader Herman: 'Ik mis hem heel erg' (Jinek)

Holly Mae Brood over vader Herman: 'Ik mis hem heel erg' (Jinek)

Welke rol speelt Herman Brood (die in 2001 overleed) op dit moment in het leven van zijn dochter Holly Mae? 'Het heeft niet meer zo'n overheersende rol als wat het denk ik wel lang is geweest. Het zal er altijd zijn en dat vind ik ook heel mooi want mensen zijn er nog steeds in geïnteresseerd. En ik mis hem heel erg', vertelde ze maandagavond bij Jinek.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Holly Mae Brood over vader <em>Herman</em>: 'Ik mis hem heel erg' (Jinek) Welke rol speelt Herman Brood (die in 2001 overleed) op dit moment in het leven van zijn dochter Holly Mae? 'Het heeft niet meer zo'n overheersende rol als wat het denk ik wel lang is geweest. Het zal er altijd zijn en dat vind ik ook heel mooi want mensen zijn er nog steeds in geïnteresseerd. En ik mis hem heel erg', vertelde ze maandagavond bij Jinek. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 31 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Holly Mae Brood over vader Herman: 'Ik mis hem heel erg' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's