Wesley Sneijder & Andy van der Meijde discussiëren in Vandaag Inside: "Andy, hou op man!"

Wesley Sneijder & Andy van der Meijde discussiëren in Vandaag Inside: "Andy, hou op man!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wesley Sneijder &amp; Andy van der Meijde discussiëren in <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Andy, hou op man!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 31 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wesley Sneijder en Andy van der Meijde, die samen te zien zijn in Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, zijn het maandag totaal niet met elkaar eens bij Vandaag Inside aan tafel: "Andy, hou op man!", zegt Wesley op het commentaar van Andy over een voetbalfragment. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen in Vandaag Inside over Wopke Hoekstra: 'Sprekende pop' (video) Bekijk deze video » Willem Vissers in VI: 'Louis van Gaal heeft Johan Derksen hoog zitten als journalist' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wesley Sneijder en Andy van der Meijde, die samen te zien zijn in Andy vs. Wesley: Scoren in de Kelderklasse, zijn het maandag totaal niet met elkaar eens bij Vandaag Inside aan tafel: "Andy, hou op man!", zegt Wesley op het commentaar van Andy over een voetbalfragment.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's