RTL Boulevard: Johan Derksen niet bereikbaar over ondervraging 'liquidatie' opmerking (video)

RTL Boulevard: Johan Derksen niet bereikbaar over ondervraging 'liquidatie' opmerking (video)

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Johan Derksen</em> niet bereikbaar over ondervraging 'liquidatie' opmerking (video) Vandaag moest Johan Derksen zich melden bij de politie in Den Haag om tekst en uitleg te geven over de 'liquidatie' opmerking die hij eind september maakte in Vandaag Inside over Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Zijn 'onhandige' uitspraak was voor Baudet reden om aangifte te doen. Waarschijnlijk voor het eerst in zijn leven had Derksen zijn telefoon niet aan staan want RTL Boulevard kreeg hem niet te pakken. Baudet liet via zijn woordvoerder weten niet betrokken te zijn bij de verdere afhandeling van de zaak. Bewaart Johan Derksen zijn verhaal voor Vandaag Inside vanavond? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Johan Derksen niet bereikbaar over ondervraging 'liquidatie' opmerking (video)

Vandaag moest Johan Derksen zich melden bij de politie in Den Haag om tekst en uitleg te geven over de 'liquidatie' opmerking die hij eind september maakte in Vandaag Inside over Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Zijn 'onhandige' uitspraak was voor Baudet reden om aangifte te doen. Waarschijnlijk voor het eerst in zijn leven had Derksen zijn telefoon niet aan staan want RTL Boulevard kreeg hem niet te pakken. Baudet liet via zijn woordvoerder weten niet betrokken te zijn bij de verdere afhandeling van de zaak. Bewaart Johan Derksen zijn verhaal voor Vandaag Inside vanavond?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV