Corry Konings in zwembad geduwd in De Bevers: "Rotzakken!"

Corry Konings in zwembad geduwd in De Bevers: "Rotzakken!"

Volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens plagen zangeres Corry Konings in het tweede seizoen van De Bevers, dat vanavond bij RTL 4 te zien is. Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van De Bevers is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Corry Konings</em> in zwembad geduwd in <em>De Bevers</em>: &quot;Rotzakken!&quot; Volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens plagen zangeres Corry Konings in het tweede seizoen van De Bevers, dat vanavond bij RTL 4 te zien is. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van De Bevers is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: De Bevers over hun frietkraam in Kroatië, en start nieuw seizoen Bekijk deze video » De Bevers: John de Bever wordt belaagd door hitsige hond van Anny Schilder Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV