Wendy van Dijk over muzikale blind date show Liedje op het eerste gezicht (Radio 538)

Wendy van Dijk over muzikale blind date show Liedje op het eerste gezicht (Radio 538)

Wendy van Dijk en Edsilia Rombley gaan vanaf aanstaande zaterdag mensen koppelen in het nieuwe SBS6-programma Liedje op het eerste gezicht. Frank Dane sprak Wendy donderdagochtend over de show. Bekijk de Radio 538-beelden met Frank en Wendy hieronder.

Blinddate
De dames zijn het programma volop aan het promoten, Edsilia Rombley was vanmorgen te gast bij Koffietijd en vertelde dat het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht gaat over twee mensen die gaan zingen op hun eerste date: "De eerste paar seconde van het liedje zien ze elkaar niet", aldus Rombley. Bekijk het Radio 538-fragment met Wendy hieronder.

Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wendy van Dijk</em> over muzikale blind date show <em>Liedje op het eerste gezicht</em> (<em>Radio 538</em>) Wendy van Dijk en Edsilia Rombley gaan vanaf aanstaande zaterdag mensen koppelen in het nieuwe SBS6-programma Liedje op het eerste gezicht. Frank Dane sprak Wendy donderdagochtend over de show. Bekijk de Radio 538-beelden met Frank en Wendy hieronder. BlinddateDe dames zijn het programma volop aan het promoten, Edsilia Rombley was vanmorgen te gast bij Koffietijd en vertelde dat het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht gaat over twee mensen die gaan zingen op hun eerste date: "De eerste paar seconde van het liedje zien ze elkaar niet", aldus Rombley. Bekijk het Radio 538-fragment met Wendy hieronder. Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Liedje op het eerste gezicht vanaf 5 november op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Edsilia Rombley in Koffietijd over nieuw programma Liedje op het eerste gezicht Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV