Edsilia Rombley in Koffietijd over nieuw programma Liedje op het eerste gezicht

Edsilia Rombley in Koffietijd over nieuw programma Liedje op het eerste gezicht

Edsilia Rombley was donderdag te gast bij Koffietijd en vertelt over haar nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht, waarin muziek verbindt. Bekijk het fragment hieronder.

Uniek
Edsilia is vanaf 5 november samen met Wendy van Dijk te zien met het spiksplinternieuwe programma Liedje op het eerste gezicht. Hierin worden liefde en muziek op unieke wijze met elkaar gecombineerd. "Twee personen gaan zingen op hun eerste date, de eerste paar seconde van het liedje zien ze elkaar niet", laat Edsilia weten bij Koffietijd, bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Edsilia Rombley in <em>Koffietijd</em> over nieuw programma <em>Liedje op het eerste gezicht</em> Edsilia Rombley was donderdag te gast bij Koffietijd en vertelt over haar nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht, waarin muziek verbindt. Bekijk het fragment hieronder. UniekEdsilia is vanaf 5 november samen met Wendy van Dijk te zien met het spiksplinternieuwe programma Liedje op het eerste gezicht. Hierin worden liefde en muziek op unieke wijze met elkaar gecombineerd. "Twee personen gaan zingen op hun eerste date, de eerste paar seconde van het liedje zien ze elkaar niet", laat Edsilia weten bij Koffietijd, bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe programma Liedje op het eerste gezicht is vanaf zaterdag 5 november wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: Liedje Op Het Eerste Gezicht-presentatrices over nieuwe SBS6-datingshow Bekijk deze video » Liedje op het eerste gezicht vanaf 5 november op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Edsilia Rombley in Koffietijd over nieuw programma Liedje op het eerste gezicht


Actuele video's

Meer actuele video's